Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 december 2015, 1:07

Sieraden gestolen bij woninginbraak Koninginnelaan

Laatst bijgewerkt: zondag 10:10 uur

VOORTHUIZEN – Bij een woninginbraak op de Koninginnelaan in Voorthuizen zijn sieraden gestolen. De inbraak vond plaats op vrijdag 11 december tussen 18:30 en 19:50 uur.

Dezelfde dag vond er tussen 10:00 en 23:30 uur een inbraak poging plaats in een seniorenwoning op de Van den Berglaan in Voorthuizen. Er is gebruik gemaakt van de Bulgaarse methode. Naast het flipperen is de Bulgaarse Methode waarschijnlijk de meest voorkomende manier van inbreken. Bij de Bulgaarse Methode breekt de inbreker de cilinder af en kan zo het slot openen, óók als de deur op slot zit.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.