Logo 112Barneveld

Redactie lokaal 0 reactie(s) zo 13 december 2015, 11:52

Paard vast in hek Speulderbosweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:10 uur

GARDEREN – Bij toeval werd zondagmorgen een paard ontdekt dat vast zat met zijn poot in een hekwerk. Bewoners ontdekte in de achtertuin het paard wat vast zat en waarschuwde de politie en de brandweer. De brandweer van Garderen had het dier snel bevrijd uit zijn positie. Een dierenarts heeft het paard ter plaatse onderzocht op de verwondingen aan zijn poot, dit bleek gelukkig mee te vallen. Vermoedelijk heeft het dier al een aantal dagen vast gezeten in het hek.

Echter had zowel de dierenarts als de politie het vermoeden dat het paard wat samen met nog twee paarden op een landgoed stonden werden verwaarloosd door de eigenaar. Zowel de politie als de dierenarts zijn in gesprek geweest met de eigenaar om wat te doen met de drie paarden. De politie heeft de eigenaar de tijd gegeven om daar een beslissing over te nemen. De dierenpolitie is in kennis gesteld en zal verder onderzoek doen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.