Redactie 112 0 reactie(s) do 17 december 2015, 1:01

Kop-staart aanrijding door overstekend wild

Laatst bijgewerkt: zondag 10:10 uur

ERMELO – Op de Flevoweg tussen Uddel en Ermelo zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt na een kop-staart aanrijding.

De aanrijding vond plaats rond 11 uur in de avond nadat de Mercedes plotseling remde voor overstekend wild. De bus die er achter reed kon echter niet meer op tijd stoppen en reed tegen de Mercedes aan. De Mercedes schoot vervolgens door en belandde een meter lager in de heide.

Direct na de melding werden er twee ambulances en de brandweer uit Garderen gealarmeerd. Beide inzittenden van de Mercedes waren bij de botsing gewond geraakt maar konden echter met hulp zelf uitstappen en naar de brancard lopen.

De slachtoffers zijn vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet verder onderzoek naar het ongeval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.