Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 december 2015, 15:25

Vijf gewonden bij ongeval met busje op de Scherpenzeelseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 10:10 uur

BARNEVELD – Op de Scherpenzeelseweg in Barneveld is donderdagmorgen een ernstig ongeval gebeurd waarbij vijf personen gewond zijn geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 6.55 uur toen een busje voor personenvervoer vanuit de richting Barneveld linksaf een inrit indraaide en de bestuurder van de personenauto vanuit de richting Scherpenzeel te laat opmerkte. Door de klap belandde de personenbus half in de sloot.

Bij het ongeval zijn vijf inzittenden gewond geraakt. Eén van hen liep licht beenletsel op. Hij is onderzocht door ambulancemedewerkers, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie sloot de Scherpenzeelseweg vanaf de rotonde met de Postweg in beide richtingen enkele uren af voor het verkeer. De Verkeers Ongevallen Analysten van de politie zijn een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.