Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) za 02 januari 2016, 4:08

Auto brandt uit op parkeerplaats Lucasgat langs de A1

Laatst bijgewerkt: zondag 10:10 uur

RADIO KOOTWIJK – Op parkeerplaats Lucasgat langs de A1 bij Radio Kootwijk heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto in brand gestaan. De auto moet als verloren worden beschouwd.

Rond kwart over 1 werden de vrijwilligers van de korpsen Uddel en Garderen wakker gepiept om uit te rukken naar de parkeerplaats langs de A1. De inzittenden van de auto hebben nog gepoogd de brand zelf te blussen met een poeder blussertje, maar deze poging mocht niet meer baten.

Mede omdat de parkeerplaats zich in een afgelegen gebied bevind werden er direct 2 blusvoertuigen opgeroepen. Uiteindelijk waren beide blusvoertuigen en de politie uit Barneveld snel terplaatse. Dat kon echter niet meer verhinderen dat de auto total-loss raakte.

De brand werd geblust met 2 stralen Hoge druk en was snel onder controle. Een half uur later konden de blusgroepen van Garderen en Uddel alweer terugkeren naar de kazerne. Rijkswaterstaat heeft de Peugeot laten afslepen. Het rustige verkeer op de A1 heeft geen hinder ondervonden van de brand.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.