Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 januari 2016, 14:29

Alerte buurtbewoner leidt politie naar hennepkwekerij

Laatst bijgewerkt: zondag 10:10 uur

BARNEVELD – Dankzij een goede tip heeft de politie een hennepkwekerij in Barneveld op weten te rollen. Het viel op dat er bij een huis aan de Haverakker verbouwd werd, en dat het even later regelmatig naar hennep rook.

De politie ging aan de slag met de tip en ging op zaterdag 2 januari de woning binnen. Daar vonden agenten een kleine hennepkwekerij met ongeveer 140 planten. In de woning waren drie vrouwen en enkele jonge kinderen aanwezig. De vrouwen zijn aangehouden, het gaat om een vrouw van 59 jaar uit Suriname, een 46-jarige vrouw uit Breda en de bewoonster van het huis.

Hennepkwekerijen in woonwijken kunnen erg gevaarlijk zijn omdat er kortsluiting kan ontstaan, met brand als gevolg. Hierdoor kunnen ook buren gevaar lopen. Hebt u net als de melder in Barneveld het vermoeden dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Bel dan de politie via 0900/8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De politie zal in deze zaak verder onderzoek doen naar de drie vrouwen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.