Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 januari 2016, 19:14

Koperdieven opgepakt in leegstaand pand aan de Dorpsstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 10:10 uur

LUNTEREN – Vrijdagnacht rond 00.20 uur zijn door de politie in Lunteren twee koperdieven gearresteerd. Het duo bevond zich in een leegstaand pand aan de Dorpsstraat. De verdachten zijn 21 en 26 jaar oud en afkomstig uit Barneveld en Amsterdam.

Een getuige meldde aan de politie dat twee mannen het leegstaande pand waren ingelopen en vond het verdacht. Het pand is omheind met hekken omdat het een slooppand is. Hierop zijn agenten naar het pand gegaan en zagen dat een gat in de buitenmuur gebarricadeerd was. De politiemensen riepen de verdachten aan en betraden vervolgens het pand. Binnen stonden twee tassen met stukken koper en gereedschap erin. Verderop in het pand zijn beide verdachten aangetroffen en aangehouden. Vandaag wordt verder onderzoek gedaan door de recherche.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.