Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 februari 2016, 20:22

Betonblokken vallen van vrachtwagen op fietspad

Laatst bijgewerkt: zondag 10:11 uur

VOORTHUIZEN – Negen zware betonblokken zijn vrijdagavond op het fietspad langs de Baron van Nagellstraat terecht gekomen nadat deze van een vrachtwagen vielen.

Het ongeluk gebeurde rond 6 uur toen de vrachtwagen met platte rolcontainer vanaf Voorthuizen richting Barneveld reed. Toen de zwaar beladen truck over de drempel bij de kruising met de verbindingsweg reed is de lading gaan schuiven. Waarna 9 van de 10 blokken van de vrachtwagen vielen en op het fietspad terecht kwamen. Naast het fietspad moesten ook een aantal verkeersborden en een lantaarnpaal het ontgelden. De vrachtwagen kon met een schuin hangende container en een vermoedelijk gebroken achteras enkele tientallen meters later tot stilstand komen.

Het bedrijf is zo snel mogelijk gestart met het opruimen van de rommel. Daardoor liep het verkeer van en naar Voorthuizen enige vertraging op.

De politie heeft proces-verbaal opgemaakt van het ongeval. Er vielen geen gewonden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.