Redactie 112 0 reactie(s) za 26 maart 2016, 17:28

Brandweer Barneveld oefent met de wedstrijdploeg

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – De Barneveldse wedstrijdploeg heeft zaterdagmiddag een oefening gehouden voor de wedstrijden op a.s. 9 april in Kootwijkerbroek.

De Barneveldse ploeg zal op de hoofdklasse baan een wedstrijd spelen. De inzet van vanmiddag was bij een hoveniersbedrijf aan de Van Dedemlaan in Barneveld. Er was brand ontstaan in een paarden-schuur waar nog een paard aanwezig was. De Officier van Dienst moest ter plaatse komen om het eerste blusvoertuig te assisteren. Ter plaatse bleek er in een andere schuur ook nog brand te zijn. De 2e tankautospuit met de wedstrijdploeg werd hierop ingezet. 

Er was brand ontstaan in een schuur waar machine’s stonden, via het houten plafond was de brand doorgeslagen naar de zolder. Door de rook werden twee personen vermist die gered moesten worden. In de 3e hal was een persoon onder een kraan gekomen die bevrijd moest worden. De inzet duurde ongeveer drie kwartier.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.