Redactie 112 0 reactie(s) zo 03 april 2016, 15:06

Barnevelders gooien drugs in drankjes horecagelegenheid

Laatste update: 1 jaar geleden

EDE – Zaterdagnacht om 01.00 uur zijn op het Museumplein in Ede, drie verdachten gearresteerd voor overtreding van de Opiumwet. Het drietal had in een horecagelegenheid GHB-vloeistof in drankjes gegoten; de horecamedewerkers hebben hierop deze personen vastgehouden en overgedragen. De verdachten zijn afkomstig uit de gemeente Barneveld en zijn 23, 24 en 26 jaar oud.

Nadat de politie was geïnformeerd, troffen de agenten in de fouillering van de verdachten meerdere buisjes aan waarin de vloeibare drugs had gezeten volgens de verdachten. Zij verklaarden dat dit voor eigen gebruik was. Tijdens het onderzoek op het Museumplein, probeerde de 23-jarige verdachte zijn buisjes weg te gooien; de alerte politieman onderschepte echter het belastende bewijs.

Voor het verdere onderzoek zijn de arrestanten overgebracht naar het politiebureau. De 23-jarige verdachte is overgedragen aan de Marechaussee; hij is militair.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.