Redactie 112 0 reactie(s) do 07 april 2016, 23:08

Dronken duo raakt gewond bij ongeval op de Apeldoornsestraat

Laatste update: 1 jaar geleden

VOORTHUIZEN – Bij een eenzijdige aanrijding raakten twee inzittenden van de personenauto, welke in aanraking was gekomen met een lichtmast, gewond.

Een vrouw, reed als bestuurster van een personenauto, samen met een mannelijke bijrijder op donderdag 7 april omstreeks 20.15 uur over de Apeldoonsestraat in Voorthuizen toen ze nog door onbekende oorzaak in botsing kwamen met een lantaarnpaal. Zowel de politie, brandweer als ambulance waren ter plaatse om hulp te verlenen. Het vermoeden bestond dat de 39-jarige bestuurster uit Barneveld alcohol had gedronken. Van haar is een blaastest afgenomen die dit vermoeden bevestigden. De vrouw is door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar is in het belang van het onderzoek naar het rijden onder invloed bloed van de bestuurster afgenomen. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Ook de bijrijder van de personenauto, een 25-jarige man uit Gooise Meren, is met de ambulance, onder invloed en met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalisten van de politie hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Het voertuig is afgesleept. Tegen de bestuurster wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.