Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 24 mei 2016, 17:46

Afsluiting van de Wencopperweg vanwege aansluiting Harselaar-Zuid

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – Op maandag 30 mei 2016 start de gemeente Barneveld met wegwerkzaamheden aan de Wencopperweg. De wegwerkzaamheden zijn nodig in verband met de aanleg van de noord-zuid-verbinding van het nieuwe bedrijventerrein Harselaar-Zuid. 

De gemeente Barneveld is bezig met het bouwrijp maken van het 34 hectare grootte bedrijventerrein Harselaar-Zuid. Een belangrijk onderdeel van het werk is de aanleg van de wegenstructuur op en naar het bedrijventerrein. Aan de zuidzijde wordt gewerkt aan een nieuwe verbinding tussen Harselaar-Zuid en de Wesselseweg bij Kootwijkerbroek en aan de noordzijde wordt Harselaar-Zuid aangesloten op de Hanzeweg. 

Wencopperweg 

Voor het verleggen van kabels en leidingen, de aanleg van riolering en de realisering van een rotonde is het noodzakelijk om de Wencopperweg in zijn geheel af te sluiten. Het gaat om het weggedeelte ter hoogte van nr. 42 tot de Grote Bosweg. Tijdens de afsluiting van de Wencopperweg is het mogelijk om via de Hanzeweg de stortlocatie van de firma Vink te bereiken. 

Bereikbaarheid 

  • Vanuit Kootwijkerbroek zijn de stortlocatie van de firma Vink, Partycentrum ’t Hoefslag en Hoveniersbedrijf ’t Wencop wel te bereiken (met uitzondering van een nog nader te bepalen aantal dagdelen);
  • Vanuit Barneveld en Harselaar is de stortlocatie van de firma Vink via een omleidingsroute (over de Hanzeweg) te bereiken. 

De werkzaamheden aan de Wencopperweg duren tot en met 21 juli 2016. 

Openstelling A1/Baron van Nagellstraat 

Op dit moment wordt ook gewerkt aan de aansluiting A1/Baron van Nagellstraat. De Mercuriusweg wordt op 4 juni 2016 opengesteld en de hele reconstructie van de aansluiting is op 9 juni 2016 klaar.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.