Redactie 112 0 reactie(s) ma 13 juni 2016, 14:31

Duiker uit Barneveld (59) komt om in Zeeland

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHARENDIJKE – Duikers van de Koninklijke Marine hebben een man uit een scheepswrak in het Grevelingenmeer gehaald. Het slachtoffer was tijdens het duiken vermist geraakt.

Hulpdiensten schaalden zaterdag 11 juni rond 16.30 uur direct groot op toen ze de melding kregen van een persoon te water. KNRM, Kustwacht, brandweer, defensie en politie werkten gezamenlijk aan een reddingsoperatie. Daarbij werden onder andere duikers van de brandweer en marine ingezet. Na enkele uren werd deze omgezet in een bergingsoperatie. Uiteindelijk werd de zoektocht tijdelijk gestaakt door invallende duisternis.

Berging
Op zondag 12 juni hervatten duikers van de Marine en agenten van het Landelijk Team Onderwater Zoekingen de zoektocht en uiteindelijke berging. Rond 14.12 uur werd het stoffelijk overschot van de duiker aangetroffen. Onderzoek moet verder uitwijzen wat er exact gebeurd is. Het slachtoffer is een 59-jarige man uit Barneveld.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.