Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 juni 2016, 15:44

Vrouwen aangerand in Barneveld en Lunteren

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD / LUNTEREN – De politie doet nader onderzoek naar aanleiding van meerdere aanrandingen in Barneveld en Lunteren. In de periode januari, mei en juni zijn vrouwen onzedelijk betast door een tot dusver onbekende jongen of man.

De aanrandingen vonden onder meer plaats op de Barneveldseweg en Nederwoudseweg in Lunteren. Maar ook op de Wesselseweg, Achterveldseweg, Renswoudsestraatweg en Scherpenzeelseweg in Barneveld zijn vrouwen lastig gevallen. In verklaringen van de slachtoffers wordt gesproken over een blanke, zongebruinde jongen of man, in de leeftijd tussen de 15 en 25 jaar. Hij heeft kort (donker) blond of bruin haar, aan de zijkanten opgeschoren. Deze jongen of man verplaatst zich op een fiets.

Vaker toegeslagen
De politie sluit niet uit dat de aanrander vaker heeft toegeslagen en vraagt mogelijke slachtoffers die zich nog niet gemeld hebben aangifte te doen. Verder is de politie in het gebied extra alert op dit soort meldingen en vraagt de inwoners dat ook te zijn. Ziet u iets verdachts wat met deze aanrandingen te maken kan hebben, bel dan direct 1-1-2. Dat verhoogt de pakkans van de dader.

Slachtoffer of getuige?
Bent u slachtoffer of getuige geweest van eerdere aanrandingen in Barneveld of Lunteren en heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op met de politie Team Zeden Oost-Nederland, te bereiken via telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.