Redactie 112 0 reactie(s) za 25 juni 2016, 15:18

Scooterrijder botst op boom en komt in sloot terecht

Laatste update: 1 jaar geleden

TERSCHUUR – Op de Zelderseweg ter hoogte van de Akkerweg in Terschuur is zaterdagochtend bij een eenzijdig ongeval een scooterrijder gewond geraakt. Het slachtoffer heeft ondermeer één of meerdere botbreuken aan beide armen opgelopen. De jonge man is na te zijn gestabiliseerd met een vacuümmatras voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 06:45 uur toen de scooterrijder vanuit de richting van de Rijksweg de kruising met de Akkerweg passeerde waar een kleine bocht in het fietspad zit. De scooter kwam vervolgens aan de linkerzijde van het fietspad in de berm terecht waar de bestuurder de controle verloor en ten val kwam. Het slachtoffer schoof enkele meters door en kwam met zijn lichaam tegen een boom aan en viel vervolgens in een naastgelegen sloot. De scooter schoot tientallen meter over het fietspad door wat werd opgemerkt door de bestuurster van een voorbijkomende personenauto.

De scooter die zwaar beschadigd raakte is door de politie in een bus meegenomen en bij het slachtoffer thuis afgeleverd.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.