Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 juli 2016, 6:41

Succesvolle politiecontrole aan de Nijkerkerweg in Barneveld

Laatste update: 22 aug 2021 10:11 uur

BARNEVELD – De Barneveldse politie heeft donderdagavond samen met diverse instantie’s een grote verkeerscontrole gehouden op de parkeerplaats aan de Nijkerkerweg.

Naast de Barneveldse politie vrijwilligers waren het Verkeers Handhavings Team,de Koninklijke Marechaussee, de Landelijke Eenheid en de Bundespolizei (GPT) bij de controle betrokken. Ook de Belastingdienst, Douane, RDW en BOB waren bij de grote controle betrokken. De controle leverde een aantal goede resultaten op aldus de Coördinatoren Thomas Boekesteijn en Chris Pastor.

Acht motoragenten haalden diverse automobilisten van de A30 af en leidde deze naar het politiebureau. Ook stonden er twee ANPR teams waar diverse ”hit’s” voorbij kwamen.

De exacte resultaten zullen later volgen, maar diverse voertuigen zijn afgevoerd door de belastingdienst, openstaande boete’s zijn voldaan en diverse bekeuringen werden uitgeschreven. Ook werd er grondig onderzoek gedaan naar een mercedes met twee buitenlandse heren erin. Vermoedelijk had deze mercedes diverse verborgen ruimte’s.

De controle was van 20:00 tot 02:00 uur.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons