Logo 112Barneveld

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 juli 2016, 6:41

Succesvolle politiecontrole aan de Nijkerkerweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 10:11 uur

BARNEVELD – De Barneveldse politie heeft donderdagavond samen met diverse instantie’s een grote verkeerscontrole gehouden op de parkeerplaats aan de Nijkerkerweg.

Naast de Barneveldse politie vrijwilligers waren het Verkeers Handhavings Team,de Koninklijke Marechaussee, de Landelijke Eenheid en de Bundespolizei (GPT) bij de controle betrokken. Ook de Belastingdienst, Douane, RDW en BOB waren bij de grote controle betrokken. De controle leverde een aantal goede resultaten op aldus de Coördinatoren Thomas Boekesteijn en Chris Pastor.

Acht motoragenten haalden diverse automobilisten van de A30 af en leidde deze naar het politiebureau. Ook stonden er twee ANPR teams waar diverse ”hit’s” voorbij kwamen.

De exacte resultaten zullen later volgen, maar diverse voertuigen zijn afgevoerd door de belastingdienst, openstaande boete’s zijn voldaan en diverse bekeuringen werden uitgeschreven. Ook werd er grondig onderzoek gedaan naar een mercedes met twee buitenlandse heren erin. Vermoedelijk had deze mercedes diverse verborgen ruimte’s.

De controle was van 20:00 tot 02:00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.