Redactie 112 0 reactie(s) do 14 juli 2016, 16:41

Burgernet in Barneveld: 6144 deelnemers

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – In het 1e en 2e kwartaal werden in onze regio Gelderland Midden in totaal 728 acties uitgevoerd. In totaal werden door de inzet van Burgernet 270.986 deelnemers bereikt.

Gemiddeld werden 4.082 deelnemers bij een meldkameractie ingeschakeld. Van deze acties was 12% succesvol, 79% leverde een zacht succes op en slechts 9% had geen enkel resultaat. Er kwamen via de Burgernet telefoonlijn 0800-0011 in totaal 126 tips binnen, d.w.z. gemiddeld 1,4 per actie.

In de gemeente Barneveld zijn in de afgelopen kwartalen totaal 50 acties uitgevoerd; de meeste hadden betrekking op woninginbraken. In een klein aantal andere situaties betrof het vermissing van personen, een babbeltruc, gestolen documenten en een zoektocht naar een dader van een steekpartij.

Alle verslagen van acties meldkamer zijn op de website van Burgernet te lezen. Via de website kunt u zich ook aanmelden om deel te nemen aan Burgernet: www.burgernet.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.