Redactie algemeen 0 reactie(s) do 06 oktober 2016, 19:08

Hulpdiensten houden grote oefening in leegstaande school

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHERPENZEEL – De hulpdiensten hebben woensdag en donderdagavond een grote multidisciplinaire oefening gehouden in de leegstaande school De Glashorst aan de Glashorst in Scherpenzeel

 
Ambulancedienst, brandweer en politie deden woensdag en donderdagavond mee aan de oefening. Het waren twee geslaagde oefendagen welke jaarlijks terug komen om de samenwerking tussen de diensten te verbeteren.
 
Op het schoolterrein was een ongeval gebeurd tussen twee personenauto’s, daarbij vielen diverse gewonden. In de school zaten krakers met een hennepplantage, daarnaast was er een flinke brand ontstaan welke geblust moest worden. Diverse slachtoffers werden behandeld door de ambulancedienst  nadat ze door de brandweer gered waren. De oefening duurde van 19:00 tot 21:00 uur midden in de woonwijk waardoor er veel publiek op de been was. Diverse brandweerkorpsen uit de regio deden mee aan de oefening. De politie was met 8 agenten aanwezig en zo’n zes ambulance’s deden mee.
Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.