Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 09 oktober 2016, 19:42

EHBO vereniging Barneveld start beginnerscursus

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – EHBO-Vereniging Barneveld start binnenkort weer met een beginnerscursus EHBO. Deze cursus wordt, op een gemakkelijk te volgen wijze, gegeven door ervaren kaderinstructeurs Eerste Hulp, Verbandleer en Reanimatie / AED.

De cursus is verspreid over 12 avonden van 19.30 uur tot 21.30 uur. Van de cursisten wordt verwacht dat zij thuis de behandelde lesstof bestuderen. De opleiding wordt afgesloten met een officieel examen, dat wordt afgenomen door Het Oranje Kruis. Na het succesvol afronden van het examen krijgt de cursist een diploma uitgereikt met een geldigheidsduur van twee jaar. De prijs van de cursus bedraagt € 195,– per persoon. Dit is inclusief de module verbandleer, AED, les- en oefenmateriaal, lesboekjes en consumpties. Deze cursus wordt op dinsdagavond gegeven in de Goede Herder Kerk aan het Jan Seppenplein 70. Deze cursus wordt door diverse zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Voor opgave en/of inlichtingen kunt u bellen of mailen met Dhr. J.v.Veluw, tel. 06-20684179, of mailen naar [email protected]

Aanmelden kan ook via de website; www.ehboverenigingbarneveld.nl of kom naar de inschrijfavond op donderdagavond 13 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.