Redactie 112 0 reactie(s) do 15 december 2016, 17:04

Heeft u een vraag op het gebied van inbraakbeveiliging?

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – De donkerdagenperiode is begonnen. Dit is de periode van oktober tot april, waarin meer inbraken worden gepleegd.

Uiteraard zijn er veel dingen die u zelf kunt doen om de kans op bijvoorbeeld inbraak te verkleinen. Denk aan een bewoonde indruk van uw huis, met bijvoorbeeld een alarminstallatie, camera’s of tijdschakelaars en post die uit het zicht is. Goede buitenverlichting en goed hang- en sluitwerk, en dit ook consequent gebruiken, zijn ook bekende tips.

Vraag het onze specialist

Güner Oral is een expert op het gebied van inbraakbeveiliging bij het Barneveldse bedrijf Leertouwer. “Al jaren zet ik me in om meer veiligheid te creeëren voor onze klanten. Als adviseur help ik klanten met vraagstukken over camerabeveiliging, toegangscontrole en brandmeldinstallaties.”

Heeft u een vraag op het gebied van inbraakbeveiliging? Stel HIER uw vraag en onze specialist zal uw vraag beantwoorden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.