Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 februari 2017, 17:27

Meisjes op scooter gewond na aanrijding met auto en verkeersbord

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – Bij een aanrijding tussen een scooter en een bestelwagen zijn vrijdagmiddag de twee opzittenden van de scooter licht gewond geraakt. De bestuurder van de bestelwagen bleef ongedeerd.

Het ongeval gebeurde rond 14:30 uur toen de bestuurder van de bestelwagen, die vanuit de Puurveenseweg de Valkseweg op wilde draaien, de scooter vanuit de richting Barneveld te laat opmerkte en een aanrijding niet meer kon voorkomen. De twee meisjes op de scooter kamen ten val en schoven een tiental meters over het fietspad terwijl de scooter tegen een verkeersbord tot stilstand kwam.

Beide slachtoffers die ondermeer een hoofdwond en schaafwonden opliepen zijn door de medewerkers van de ambulance nagekeken maar hoefden niet voor verdere controle naar het ziekenhuis.

De politie heeft de verklaringen van de betrokkenen opgenomen en proces-verbaal opgemaakt. De scooter die behoorlijk beschadigd raakte is bij een woning in de buurt neergezet.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.