Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 03 februari 2017, 20:37

Alarmmelding via de smartphone?

Laatste update: 1 jaar geleden

Via onze rubriek ‘Vraag het de Specialist’ kwam een vraag binnen over het beveiligen van je huis. We hebben deze vraag voorgelegd aan Güner Oral. Zij is een expert op het gebied van inbraakbeveiliging bij het Barneveldse bedrijf Leertouwer.

Vraag

“Via via hoorde ik dat je huis beveiligen met een smartphone een goede oplossing is. Zijn er andere oplossing welke kosten technisch hierbij in de buurt komen? Ikzelf ben niet zo handig met een smartphone. Mijn kinderen zijn al een aantal jaren het huis uit en ik wil hun er niet mee belasten.”

Antwoord

Er zijn zeker andere oplossingen aanwezig voor het doormelden van een alarmmelding. Een smartphone is niet noodzakelijk. Het is ook mogelijk naar een analoog telefoontoestel. En het gebruik maken van een meldkamer is ook een oplossing. Uiteraard zijn wij bereid om vrijblijvend een gesprek met u te hebben zodat we de mogelijkheden en kosten kunnen bespreken.

Kijk voor meer vragen en antwoorden op onze pagina Vraag het de Specialist. Als u zelf vragen heeft op het gebied van Beveiliging of Letselschade dan kunt u die daar ook kwijt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.