Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 maart 2017, 2:43

Vraag het de Specialist: Inbreken via deurslot

Laatste update: 1 jaar geleden

BARNEVELD – Via onze pagina De Specialist kwam er een vraag binnen over inbraakbeveiliging. We hebben deze vraag voorgelegd aan onze lokale specialist op het gebied van inbraakbeveiliging Güner Oral. Güner is een expert op het gebied van inbraakbeveiliging bij het Barneveldse bedrijf Leertouwer.

Vraag

“Een tijdje terug is bij ons ingebroken de inbrekers hebben met een tang de cilinder van het deurslot afgebroken en eruit getrokken. De deur was volgens de politie zo open, wat zouden we kunnen doen om dit in de toekomst te voorkomen, is hier iets voor te bedenken?”

Antwoord van Güner Oral

Heel vervelend dat dit u is overkomen. Wij adviseren om het slot te vervangen voor een slot met kerntrekbeveiliging. Tevens moet de cilinder passend zijn en naadloos aansluiten op het beslag. Het volledige slot inclusief beslag dient inbraakwerend te zijn en voorzien zijn van SKG**®. De combinatie van bouwkundige beveiliging en elektronische beveiliging geeft een optimaal beveiligingsniveau.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.