Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 27 maart 2017, 19:48

Kan ik een schadevergoeding krijgen voor een valpartij op school?

Laatste update: 1 jaar geleden

Anna heeft een vraag ingestuurd via De Specialist pagina. We hebben de vraag voorgelegd aan een specialist van Ottenschot Letselschade.

“In februari 2015 ben ik bij het ophalen van mijn kind van de basisschool uitgegleden op de trap in de school. Deze bleek behoorlijk glad zonder dat dit was aangegeven!!! Nadat ik bij de huisarts ben geweest en hij zei dat er niets aan de hand was ben ik met toch flinke pijn weer naar huis gegaan ik moest er maar de tijd voor nemen. Uiteindelijk een half jaar later had ik nog last en toen moest ik in een scan, hieruit bleek dat ik een spierscheuring had opgelopen aan de val toen moest ik geopereerd worden en ook nog twee maanden revalideren. Via Facebook zag ik dat ik mijn vraag kan stellen, kan ik hier een schadevergoeding voor krijgen? Groetjes Anna”

Beste Anna,

Wat naar dat je zo ongelukkig ten val bent gekomen. Hopelijk ben je volledig hersteld van de spierscheuring. Uit jouw bericht maak ik op dat je ruim twee jaar geleden ten val kwam. Het lijkt daarom erg lastig om nu alsnog aan te tonen dat de trap in de basisschool op die betreffende dag glad was en dat hiervoor niet werd gewaarschuwd. Een spierscheuring herstelt over het algemeen vanzelf. Ik kan me voorstellen dat jouw huisarts liet weten er de tijd voor te nemen. Ben je in het half jaar na de val en vóór de verwijzing voor de scan nog terug geweest bij jouw huisarts? Indien je jouw huisarts in die tijd niet meer hebt geraadpleegd in verband met de spierscheuring, zijn er helaas geen mogelijkheden om jouw schade te verhalen.

Ottenschot Letselschade

Ottenschot houdt zich al ruim 20 jaar bezig met de kosteloze belangenbehartiging van slachtoffers. We helpen slachtoffers, van bijvoorbeeld verkeersongevallen, bij het vaststellen van de aansprakelijkheid, we stellen de schade vast (materieel als immaterieel), vragen voorschotten aan, schakelen deskundigen in wanneer we dat nodig achten en nemen de discussie met de verzekeraar over van het slachtoffer. Onze betrokkenheid bij het welzijn van onze cliënten onderscheidt ons, de wensen en behoeften van onze cliënten staan voor ons centraal.

Website: www.ottenschot.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.