Redactie evenement 0 reactie(s) za 07 september 2019, 16:56

Fietstocht langs de AED ’s in Lunteren

LUNTEREN – Zaterdag 28 september is er een fietstocht langs de AED’s in Lunteren. De start is bij Het Hek aan de Meulunterseweg 32 Lunteren.

Deze fietstocht in en rond Lunteren geeft je een goed beeld waar de AED’s hangen. Doordat de meeste wegen volledig verhard zijn, zeker te doen voor iedereen. Deze fietsroute is voor iedereen haalbaar en zal zeker ook door kinderen gewaardeerd worden. Je vervelen doe je niet langs deze route. De afstand is ongeveer 40 km. Maar vind u dit te ver er is ook een verkorte versie.

Vanaf de startplaats volgt u de routebeschrijving. Om de zoveel tijd komt u een rustplaats tegen. Hier krijgt u een verrassing mogelijk ge maakt door de ondernemers langs de route. Daarna gaat u weer verder naar de volgende stopplaats. De route eindigt waar u gestart bent. Starten kan vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur. De post sluit om 17.00 uur. (Dus u heeft tot 17.00 uur de tijd om de tocht te fietsen.)

Wat de kosten zijn bepaald u zelf, de opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de AED’s die eigendom zijn van de stichting AED Lunteren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons