Logo 112Barneveld

Redactie evenement 0 reactie(s) do 09 april 2020, 17:33

Ballonfiesta Barneveld 2020 afgelast

Laatst bijgewerkt: zondag 10:32 uur

BARNEVELD – Het Corona-virus heeft grote invloed op ons allemaal. Het bestuur van de Barneveldse ballonfiesta kijkt terug op een fantastische editie in 2019 en de eerste ideeën en plannen voor 2020 waren al weer ingevuld. Ze hebben in het bestuur uitgebreid gesproken over de huidige situatie en een pijnlijke beslissing moeten nemen.

De voorgenomen 38e editie zal in 2020 niet doorgaan. Het bestuur realiseert zich dat het in deze tijd, die zulke grote gevolgen heeft voor de gezondheid en de economie, niet wenselijk is te spreken over deelname aan ons evenement, ons Barnevelds feestje.

Het bestuur hoopt dat het tij snel keert en dat het met gezondheid snel beter gaat, dat de economische gevolgen beheersbaar worden. Ze blijven vanuit een positieve gedachte nadenken over wat er eventueel haalbaar is. Ze zijn hierover in overleg met ballonteams, leveranciers en enkele sponsoren.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.