Redactie evenement 0 reactie(s) wo 15 april 2020, 20:19

20e editie Theater op ’t Zand verschoven naar 2021

BARNEVELD – De organisatie van Theater op ’t Zand heeft deze week besloten het festival dit jaar in verband met de Corona-crisis niet door te laten gaan. Zij is tot de conclusie gekomen dat het niet haalbaar is om de voorbereidingen voor het festival op een goede manier te doen. De 20e editie zal zodoende worden gehouden in 2021, op zaterdag 17 juli.

“We vinden het heel jammer, maar zijn tegelijkertijd ook blij dat artiesten, vrijwilligers en iedereen die Theater op t Zand een warm hart toedraagt bereid is volgend jaar opnieuw een bijdrage te willen leveren aan de uitvoering van dit unieke festival” aldus de organisatie. “We zullen dan met z’n allen extra genieten van bijzondere theater- en muziekvoorstellingen op de grootse zandverstuiving op de Veluwe.”

Navraag heeft de organisatie geleerd dat ook de vrijwilligers, bedrijven en weldoeners die het evenement elk jaar weer mogelijk maken, alle begrip hebben voor de verplaatsing. “We zullen regelmatig te vinden zijn op social media om iedereen op de hoogte te houden en een voorproefje te geven van wat men kan verwachten op 17 juli 2021”, laat de organisatie weten. “Het zal opnieuw een ludiek cultureel festival worden waar je met je voeten in ’t zand verrast zult worden door de bijzondere acts op en om het podium.”

Volg onze website, save the date en kom volgend jaar met familie en vrienden weer genieten van dit unieke festival omlijst door het decor van het Kootwijkerzand.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons