Logo 112Barneveld

Redactie evenement 0 reactie(s) vr 23 april 2021, 17:36

Wethouder Dorrestijn doet mee met de Koningsspelen op de Wheemschool in Voorthuizen

Laatst bijgewerkt: zondag 10:38 uur

VOORTHUIZEN – Vrijdag 23 april deed wethouder Didi Dorrestijn mee met de Koningsspelen op de Wheemschool in Voorthuizen. De school hield de Koningsspelen verspreid door de straten rondom de school.

Groep 4 tot en met 8 waren na een gezamenlijk ontbijt op school actief in onderdelen als:
• Freerunning
• Levend tafelvoetbal
• Blind volleybal

Daarnaast was de spelbus van het team Be Active & Creative van de gemeente Barneveld deze ochtend aanwezig. Groep 1 tot en met 3 deden spelletjes op de school zelf. De leerlingen van de bovenbouw hadden een extra onderdeel bedacht: het schoonmaken van de wijk. Elke klas ging daarom ook één tijdsblok afval prikken in de wijk. Zo werd het aangename met het nuttige verenigd!

Wethouder Dorrestijn nam met groep 5 van de school deel aan het onderdeel ‘Levend tafelvoetbal’. Op die manier wilde ze onderstrepen dat een goed ontbijt en voldoende bewegen belangrijk en leuk is.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.