Logo 112Barneveld

Redactie evenement 0 reactie(s) di 04 mei 2021, 15:28

Ook Theater op ’t Zand 2021 kan helaas niet doorgaan

Laatst bijgewerkt: zondag 10:38 uur

KOOTWIJK – Het is niet anders: Theater op ’t Zand 2021 kan helaas niet doorgaan. De organisatie heeft zo lang mogelijk gewacht in de hoop dat er een prachtig festival zou komen maar na onderling beraad vonden ze dat er te veel onzekerheden waren.

De vrijwilligers waren er klaar voor, de bouwploeg had de planning al gemaakt en de artiesten stonden te trappelen in de coulissen. Een eenzame uitkijktoren hoopte dat ze een spoor van gelukkige bezoekers zouden trekken door het mulle zand, volop genietend van muziek, dans en theater.

Onder het mom van “Doe, voel, kijk en luister” blikken we vooruit en hopen we onze trouwe bezoekers en alle natuurminnende festivalgangers volgend jaar te trakteren op een nog groener evenement met een podium voor de meer bekende artiesten en voor aankomend talent. Verrassend zal het zeker weer zijn op 16 juli 2022 !

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.