Redactie evenement 0 reactie(s) vr 18 juni 2021, 16:39

Floralia 2021 gaat door!

VOORTHUIZEN – Floralia Voorthuizen organiseert jaarlijks een prachtig bloemencorso in Voorthuizen. Afgelopen jaar heeft deze vanwege covid19 geen doorgang kunnen vinden maar heeft de Floralia samen met vele enthousiaste Voorthuizenaren een zeer succesvol alternatief evenement kunnen neerzetten. Duizenden bezoekers hebben een kleurrijke route door Voorthuizen gewandeld of gefietst en genoten van bijna 50 dahlia creaties. 

 

De dahlia dagen

Dit jaar zal het jaarlijkse bloemencorso in de vorm van voor de covid19 pandemie ook niet door kunnen gaan. Daarom organiseert Floralia Voorthuizen dit jaar een corona proof evenement op de derde zaterdag van september: de dahlia dagen. Op donderdag 16 september arriveren er duizenden dahlia’s in Voorthuizen en kan er door iedereen bloem gestoken worden. Er is weer kindermozaïek steken en er kan bloem gestoken worden bij de corsoteams die nu al aan het bouwen zijn aan prachtige creaties. Daarnaast is er weer de mogelijkheid om zelf een prachtig mozaïek van 1 bij 2 meter te maken. Afgelopen jaar bleek hoe leuk het is om samen met vrienden, buren, familie, collega’s of gewoon je kinderen creatief bezig te zijn. Er zijn ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen, opgeven kan vanaf nu via floraliavoorthuizen.nl. 

 

Op zaterdag 18 september wordt heel Voorthuizen opgefleurd door alle dahlia creaties en is er ’s middags en ’s avonds verlicht een mooie fietsroute te rijden. Er is dit jaar een centraal thema: ‘Reis rond de wereld’. Vele mensen zullen dit jaar niet op vakantie kunnen of dicht bij huis blijven en zo kan iedereen toch nog op wereldreis in eigen dorp. Fiets eenvoudig van Azië naar Afrika en van Australië naar de Alpen. Daarnaast worden er diverse activiteiten in het centrum georganiseerd, is er muziek en zullen de nieuwe hoogheden Danine en Lieke een rol krijgen. 

 

Nieuwe huisstijl en (ont)kroning nieuwe hoogheden

Floralia zit niet stil en daarom zal er begin juli tijdens een feestelijke avond een nieuw logo met bijbehorende huisstijl geïntroduceerd worden! Ook zal deze avond de (ont)kroning plaatsvinden van de hoogheden. Volg Floralia Voorthuizen via de sociale media om op de hoogte te blijven.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons