Redactie 112 0 reactie(s) di 17 augustus 2021, 20:40

Klopjacht in Ede was naar aanleiding van poging woning inbraak in Barneveld

Laatste update: 23 aug 2021 17:03 uur

BARNEVELD / EDE – In de omgeving van de Dwarsweg in Ede is de politie op zoek naar een man. De man zou op de vlucht zijn geslagen toen agenten zijn auto staande hielden. Volgens een burgernet melding zoeken ze een man met een fors postuur. Meerdere politie wagens zijn ter plaatse aan de Dwarsweg. Agenten hebben een maïsveld omsingeld. Agenten zoeken met honden in de omgeving.

Een andere inzittende van de auto is aangehouden. Agenten doorzoeken op dit moment een auto. De politie helikopter vliegt boven een maïsveld op zoek naar de verdachte. Waarvoor de personen gezocht worden is nog niet bekend.

Volgens een burgernetbericht wordt er gezocht naar een man van ongeveer 1 meter 75 met kort zwart haar. De man zou een normaal tot fors postuur hebben en een zwart jack met grijze broek dragen. De onderzijde van zijn kleding is besmeurd.

De auto van de twee verdachten is doorzocht en in beslag genomen. Waarvan de twee verdacht worden is zoals gezegd nog niet bekend.

Update

De politie heeft bevestigd dat de auto betrokken is geweest bij een poging inbraak aan de Wildzoom in Barneveld. Twee vrouwen van 18 en 20 jaar uit Ede zijn aangehouden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons