Redactie cultuur 0 reactie(s) zo 22 augustus 2021, 15:42

Popkoor Luidkeels hervat repetities op 30 augustus 2021; open repetitie 20 september 2021

BARNEVELD – Popkoor Luidkeels, het leukste popkoor van Barneveld, begint vanaf maandag 30 augustus a.s. weer met repeteren. Houd je van zingen? Dan is dit iets voor jou!

Onder leiding van onze dirigent en pianist studeren we onze muziek in om met enthousiasme over te brengen naar het publiek. We zingen populaire Engels- en Nederlandstalige muziek, uit de hitparades vanaf de jaren zeventig tot nu. Het repertoire wordt uitgezocht door de muziekcommissie en leden hebben inspraak. Naast goede zang is de eigen identiteit en uitstraling van het koor belangrijk. Ben je zestien jaar of ouder en heb je interesse om ons popkoor te versterken? Wij zingen met vier stempartijen: alt, mezzosopraan, sopraan en bas. De muziek wordt ingestudeerd aan de hand van bladmuziek, maar bij optredens zingen we alles uit het hoofd. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, al is dit natuurlijk wel een voordeel.

Bezoek voor meer informatie onze website of maak kennis met ons koor tijdens de open repetitie op maandag 20 september, 20.00-22.15 uur, Toneelzaal Veluwehal, Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld (tijdelijke locatie).

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons