Redactie overig 0 reactie(s) vr 07 april 2023, 22:00

Politie houdt algemene verkeerscontrole op diverse locaties in Barneveld

BARNEVELD – De politie van Barneveld heeft vandaag een grote verkeerscontrole gehouden. Op diverse locaties in de gemeente Barneveld hebben agenten een controlestraat opgezet.

In de middag hielden ze een algemene verkeerscontrole nabij de rotonde Stationsweg met de Van Wijnbergenlaan. Hierbij werden steekproefsgewijs auto’s uit het verkeer gehaald voor controle, daarnaast werd gelet op de algehele staat van de voertuigen. Er is een auto in beslag genomen en er zijn diverse bekeuringen uitgeschreven voor allerlei feiten, o.a. het vasthouden van de telefoon in de auto/vrachtwagen of op de fiets. Een vrachtwagen reed door ondanks dat hij een stopteken kreeg, hij krijgt een bekeuring thuisgestuurd op kenteken.

Later in de middag werd er een controle opgezet op de rotonde van de Hanzeweg met de Wesselseweg in Barneveld.
De uitkomsten van de controles zijn nog niet bekend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.