Redactie ongeval 0 reactie(s) za 04 februari 2023, 14:54

Poolse motorrijder wordt na ongeval in Voorthuizen uitgeleverd aan Tsjechische autoriteiten

VOORTHUIZEN – Op de N303 Voortse Ring in Voorthuizen is zaterdagmiddag een ongeval gebeurd. Een motorrijder raakte rond 14:00 uur van de weg en belandde in de sloot. De man leek ongedeerd maar weigerde alle hulp.

De Poolse man is aangehouden. De man bleek in elk geval onder invloed te zijn van alcohol maar bleek ook nog gezocht te worden. De man is meegenomen naar het politiebureau en zal het land uit gezet worden. door de Tsjechische autoriteiten. De man wordt binnenkort uitgeleverd.

De motor werd door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald. De man bleek in de bocht rechtdoor gegaan te zijn. Zijn helm bleek dusdanig kapot te zijn dat agenten alsnog een ambulance laten komen op het politiebureau. Ook bleek de motor niet op naam van de man te staan.

Deel dit artikel

Video

112 Melding

14:08:47 04-02-23 Aanrijding letsel N303 - De Voortse Ring Voorthuizen Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.