Logo 112Barneveld

Redactie overig 0 reactie(s) ma 18 september 2023, 15:57

School De Meerwaarde in Barneveld ontruimd na vreemde lucht

BARNEVELD – Vanochtend werd in school De Meerwaarde in Barneveld een vreemde lucht geconstateerd en was er een storing in de gastoevoer. Op dringend advies van Liander is ons schoolgebouw ontruimd.

Volgens P2000 werd de brandweer om 11:34 uur opgeroepen. Inmiddels zijn er metingen verricht door de brandweer en is geconstateerd dat er geen verhoogde gasconcentraties aanwezig zijn. Het gebouw is dus veilig.

Leerlingen worden vanmiddag niet meer op school verwacht. Later maandagmiddag zal de school de leerlingen en hun ouders/verzorgers informeren over de voortgang van de lessen op dinsdag.

Locatie

112 Melding

11:34:35 18-09-23 P 1 BON-02 Stank/hind. lucht (gaslucht) (binnen) VMBO De Meerwaarde Rietberglaan Barneveld 071741 Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (BvD)

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.