Logo 112Barneveld

Redactie brand 0 reactie(s) vr 06 januari 2023, 21:50

Schoorsteenbrand bij woning aan de Vellerselaan in Barneveld trekt veel bekijks

BARNEVELD – Aan de Vellerselaan in Barneveld is vrijdagavond brand ontstaan in de schoorsteen van een woning.

De brandweer van Barneveld werd rond 18:30 uur met spoed gealarmeerd. Ter plaatse bleek er ook rook in de woning te hangen en is de brandweer gelijk gestart met ventileren van de woning en het leegscheppen van de kachel. Door middel van de hoogwerker is het schoorsteenkanaal geveegd en met een overdruk ventilator is de rook uit de woning verdreven. Bij de brand raakte niemand gewond.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Video

112 Melding

18:32:22 06-01-23 P 1 BGM-03 BR woning (schoorsteen) Vellerselaan Barneveld 071751 071741 Brandweer Gelderland-Midden (Barneveld) (Bemanning TS - ANW Groep 3)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.