Redactie ongeval 2 reactie(s) vr 20 mei 2022, 9:20

Scooterrijder gewond bij aanrijding op oversteekplaats Burgemeester Labreelaan in Barneveld

BARNEVELD – Op de bekende oversteekplaats aan de Burgemeester Labreelaan in Barneveld is vrijdagmorgen rond 08:05 uur een scooterrijder aangereden door een automobilist.

De jongeman op de scooter raakte bij de aanrijding gewond. Omstanders verleenden eerste hulp tot de ambulance ter plaatse was. De jongeman is door ambulancemedewerkers behandeld en voor zover bekend naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle.

Zowel de auto als de scooter liepen schade op. Een deel van de grille van de auto was door de aanrijding aan de scooter blijven hangen. De oversteekplaats bij de Tijsselinglaan is dagelijks erg druk en hier gebeuren regelmatig ongelukken.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bezorgde buurtbewoner
Bezorgde buurtbewoner (@guest_443)
Offline
20 mei 2022 16:09

Gemeente Barneveld, wanneer gaan jullie nu eens iets doen aan deze gevaarlijke oversteekplaats?? Plaats een paar drempels voor de vluchtheuvel aan beide kanten en de automobilisten zijn genoodzaakt om af te remmen. Gemeente Barneveld neem verantwoordelijkheid!!! Dit duurt nu al jaren!!! Totdat het echt fout gaat (dodelijk ongeval)

John
John (@guest_444)
Offline
20 mei 2022 20:10

Dit is niet de enige plek waar ik regelmatig(!!) bijna van mijn fiets wordt gereden. Gisteren nog bij staverden-cotelaar zebrapad. Een vrouw die haar make up aan het bijwerken was🤨. Haar mascara ding in haar hand en niet doorhebben dat je voor hetzelfde geldt een paar kinderen kapot rijdt 😣

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons