Logo 112Barneveld

Redactie brand 0 reactie(s) vr 30 december 2022, 3:26

Sloopauto in brand op parkeerplaats aan de Wolweg in Stroe

STROE – In het bos aan de Wolweg in Stroe is donderdagavond een personenauto uitgebrand. Brandweer Garderen werd om 22:36 uur opgeroepen.

De auto stond bij aankomst van de brandweer volledig in de brand op de parkeerplaats. Het gaat vermoedelijk om een sloopauto welke op de betreffende plek is gedumpt. Op het voertuig waren geen kentekenplaten of andere herleidbare informatie terug te vinden voor de politie.

De gemeente zal het voertuig later afvoeren. Vermoedelijk gaat het om een vervroegd oud en nieuw brandje. 

112 Stroe

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Stroe lees je in onze categorie 112 Nieuws Stroe. Alle 112 alarmeringen uit Stroe kan je live volgen via 112 meldingen Stroe.

112 Melding

22:36:02 29-12-22 P 1 BGM-03 BR wegvervoer Wolweg Stroe 071341 Blusgroep spoed Garderen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.