Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) wo 04 mei 2022, 9:31

Snelle en vriendelijke service voor iedere gast!

De Hebberd in Barneveld. Een bekende horecagelegenheid op een geweldig leuke locatie. Robbin Hoekendijk (24), bedrijfsleider: “We hebben twee terrassen. Vanaf het ene terras kijk je op het Schaffelaarse bos, terwijl het andere uitzicht biedt op de gezellige winkelstraat. En als je dat combineert met een gezellige borrel, heerlijke lunch of diner dan zijn alle ingrediënten voor een ontspannen moment aanwezig.”

Robbin is een bekend gezicht binnen De Hebberd en dat is ook niet verwonderlijk.

“Ik werk al jarenlang als zoon van in dit leuke bedrijf. Sinds twee jaar ben ik bedrijfsleider en dat bevalt heel goed. De charme van het vak vind ik de omgang met mensen. Je komt zoveel verschillende type mensen, situaties en gebeurtenissen tegen, dat maakt het werk onverminderd interessant en uitdagend.”

Leukste terras
Op de vraag waarom De Hebberd een van de leukste terrassen van Barneveld is heeft Robbin zijn antwoord meteen klaar: “Onze gezellige en schone terrassen bevinden zich letterlijk aan het begin van het gezellige centrum van Barneveld. We kunnen maar liefst 180 mensen kwijt en je kunt er heerlijk ‘mensen kijken’. Verder staat bij ons snelle en vriendelijke service op 1. Daar staan we dan ook om bekend. Daarnaast hebben we als team een vak waarbij het voelt alsof je met elkaar op missie bent. Dit zorgt voor vriendschappen en een goede sfeer in het restaurant. Ik denk zeker dat onze gasten deze gemoedelijke sfeer aanvoelen.”

Zomer 2022
Ook deze zomer biedt De Hebberd haar gasten de service en kwaliteit die ze van hen gewend zijn. “Voor de vroege vogels hebben wij een heerlijk kopje koffie met vers gebak, ‘s middags en ‘s avonds hebben wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart, en de gehele dag een groot assortiment aan dranken en hapjes. Van cocktails tot bieren. Kortom, wij zien weer uit naar de zomer en heten iedereen van harte welkom bij De Hebberd!”

De Hebberd
Jan van Schaffelaarstraat 61, Barneveld
e. [email protected]
w. www.dehebberd.nl

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons