Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) vr 08 april 2022, 19:41

Social Byte bijt zich vast in social media marketing

Jorrit heeft altijd al ambitie gehad om zelfstandigen verder te helpen in hun online ambities. Dat doet hij sinds enkele jaren als startup vanuit Barneveld Tomorrow onder de naam Social Byte. Jorrit bijt zich vast in social media marketing, maar werkt ook graag mee als strategisch partner in webshop-trajecten van Shopify gebruikers.

Social media marketing
Veel ondernemers worstelen met de aanpak van hun social media strategie. We zien dat dit steeds meer een strategisch vraagstuk is waarbij marketing planmatig aangepakt dient te worden.

Social Byte helpt klanten doelen te stellen en dit strategisch en pragmatisch uit te voeren. Jorrit helpt zijn klanten graag in hele concrete oplossingen waarbij ontzorging een sleutelwoord is.

Shopify
Als verlengstuk van je winkel helpt een webshop je naamsbekendheid te verhogen en je product in de markt zichtbaar te maken op online kanalen. Uiteraard altijd in samenspraak met je social media strategie. Maak snel je afspraak met Social Byte via WhatsApp (06 – 25 25 45 97). Jorrit heeft een eigen kantoor in Barneveld. Welkom bij Social Byte!

Social Byte
[email protected]
06 – 25 25 45 97
Volg Social Byte op instagram: socialbytenl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons