Redactie politiek 0 reactie(s) do 09 maart 2023, 16:49

Te gast bij de gemeenteraad van Barneveld, kom jij ook?

BARNEVELD – De gemeenteraad nodigt u van harte uit om een kijkje te nemen in de politiek van Barneveld. U bent van welkom op de avond van een raadsvergadering. U komt dan meer te weten over hoe de raad van Barneveld werkt. Wat doen raadsleden? Hoe werkt de lokale politiek? En hoe kan ik als inwoner invloed uitoefen? De raad vertelt u graag meer hierover.

Ontvangst

U wordt op de avond van de raadsvergadering door enkele raadsleden ontvangen. Dat gebeurt samen met de andere gasten om 17.30 uur in het Oude Raadhuis. U krijgt vooraf u de agenda en de stukken van de raadsvergadering toegestuurd.

Programma

Tijdens een gezamenlijke maaltijd krijgt u uitleg over het raadswerk en bespreken we uw vragen. Daarna krijgt u een korte rondleiding door het gemeentehuis. Ook maakt u kennis met burgemeester Van der Tak. Vervolgens kunt u vanaf de publieke tribune de vergadering bijwonen. Na afloop van de vergadering is er gelegenheid om na te praten met de raadsleden. We zijn benieuwd hoe u de avond hebt ervaren.

Komt u ook?

U kunt zich aanmelden voor de raadsavond op 22 maart.

Mail hiervoor naar [email protected].
Vermeld hierbij met hoeveel personen u komt.
U kunt ook een aanmelding doen voor een groep. Meer informatie: barneveld.nl/raad.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.