Redactie ongeval 1 reactie(s) wo 18 januari 2023, 16:18

Traumahelikopter landt in Stroe voor bedrijfsongeval bij pluimveeslachterij

STROE – De traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is woensdagmiddag geland in Stroe voor een bedrijfsongeval bij een pluimveeslachterij aan de Wolweg.

Rond 14.00 uur is een vrouw ernstig gewond geraakt bij een ongeval op het bedrijfsterrein. Het slachtoffer is met letsel aan haar benen met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies heeft plaatsgevonden is nog onbekend. De arbeidsinspectie zal het ongeval onderzoeken.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

14:00:34 18-01-23 A1 HV weg letsel Pluimveeslachterij N800 - Wolweg 3776LP Stroe 9208 OvDG Ambulance Ede GelderlandMidden

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.