Redactie 112 0 reactie(s) do 30 maart 2023, 0:15

Traumahelikopter landt in Voorthuizen voor medische noodsituatie in woning

VOORTHUIZEN – De traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is woensdagavond geland in een parkje achter de Koninginnelaan in Voorthuizen.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Koninginnelaan kwam het traumateam ter plaatse. In samenwerking met het personeel van de ambulance is het slachtoffer gestabiliseerd en vervolgens met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De aanwezigheid van de traumahelikopter trok nogal bekijks van buurtbewoners.

Deel dit artikel

112 Melding

18:30:47 29-03-23 A1 Ambu 08993 Reanimatie Koninginnelaan Voorthuizen Rit 58883 MKA GM Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.