Logo 112Barneveld

Redactie overig 0 reactie(s) za 07 januari 2023, 19:26

Traumahelikopter landt langs de A1 bij Terschuur voor rendez-vous met ambulance

TERSCHUUR – Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is zaterdagavond geland op parkeerplaats Uilengoor langs de A1 bij Terschuur voor een rendez-vous met de ambulance.

Wat is een Rendez-Vous?

Een rendez-vous betekent dat de ambulance en de traumahelikopter een landingslocatie afspreken. Op deze plaats kan de trauma arts instappen bij de ambulance, op weg naar het ziekenhuis.

De ambulance was gestuurd naar de Overhorsterweg in Voorthuizen voor een medisch incident. De ambulance is daarna met het slachtoffer naar de A1 bij Terschuur gereden voor een rendez-vous met de traumahelikopter. De trauma arts is mee met de ambulance naar het UMC Utrecht.

112 Melding

18:30:34 07-01-23 A1 13991 Overhorsterweg 3781 Voorthuizen 2312 REGIO 07 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.