Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 4 reactie(s) zo 06 november 2022, 15:05

Twee broers uit Voorthuizen gewond bij ernstig ongeval op de Hoofdstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 15:19 uur
VOORTHUIZEN – Op de Hoofdstraat in Voorthuizen is zondagmiddag rond 12:20 uur een ernstig ongeval gebeurd. Twee broers uit Voorthuizen botste met hun auto hard tegen een boom.

Beide inzittenden zaten bekneld en moesten door de brandweer bevrijd worden. Zijn broer, die als passagier naast hem zat, kwam met zijn benen klem te zitten in het verwrongen wrak en kon na ruim 40 minuten door de hulpdiensten worden bevrijd uit zijn benarde situatie.

De traumahelikopter uit Rotterdam kwam ter plaatse en landde net buiten het dorp. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis De Gelderse Vallei gebracht.

Het ging mis op een recht deel van de Hoofdstraat tussen de Noordersingel en de Verbindingsweg. De bestuurder heeft vermoedelijk een stoeprand geraakt, waarna hij de controle over zijn voertuig verloor om vervolgens zijwaarts tegen een boom tot stilstand te komen.

De zwaar beschadigde auto is uiteindelijk afgesleept. Door het ongeval was de Hoofdstraat afgesloten voor al het verkeer.

Video

Locatie

112 Melding

12:23:12 06-11-22 P 1 BGM-01 HV weg letsel Hoofdstraat Voorthuizen 071771 071096 071441 Blusgroep spoed Voorthuizen Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.