Logo 112Barneveld

Redactie overval 6 reactie(s) zo 05 november 2023, 16:05

Tweede verdachte aangehouden van overval op tankstation in Barneveld

BARNEVELD – De politie heeft een tweede verdachte aangehouden van de overval op het Shell tankstation aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld. Het gaat om een 18-jarige man uit Barneveld. Op de avond van de overval hield de politie al een 19-jarige Barnevelder aan. Beide mannen zitten vast.

Vrijdagavond rond 19.00 uur werd het Shell-tankstation overvallen en bedreigden de daders een medewerker met een mes. Daarna vluchtten ze in een auto met hoge snelheid naar de nabijgelegen wijk Norschoten. Of er bij de overval iets is buitgemaakt wil de politie nog niet zeggen.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.