Logo 112Barneveld

Redactie lokaal 0 reactie(s) do 16 november 2023, 17:11

Vaccinatie corona voor risicogroepen

Komt u in aanmerking om een vaccinatie tegen corona te halen? Dan kunt u een prik halen bij het Bronveld in Barneveld of De Eng in Voorthuizen. U moet hiervoor wel een afspraak maken.

Dit kan via Planjeprik.nl of door te bellen naar 0800-7070.

Wie komen in aanmerking

Deze vaccinatieronde is voor mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona. Dat zijn 60-plussers, volwassenen die de griepprik krijgen aangeboden, kinderen en volwassen met een medisch hoog risico en zwangeren. Ook zorgmedewerkers mogen de prik halen, om zo de mensen met een kwetsbare gezondheid voor wie zij zorgen te beschermen. Dat geldt ook voor inwoners die een kwetsbaar gezinslid hebben.

Met en zonder uitnodigingsbrief

Alleen 60-plussers krijgen een uitnodigingsbrief. Op sommige uitnodigingsbrieven staat voor de afspraak al een datum, tijd en locatie. Kunt u op die dag en tijd niet? Verzet dan uw afspraak naar een andere dag. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar komt u wel in aanmerking voor de coronaprik? Maak dan een afspraak via Planjeprik.nl of door te bellen naar 0800-7070.

Openingsdagen locaties voor vaccinatie

Bronveld, Zonnebloemstraat 31 in Barneveld
• Donderdag 16, 23 en 30 november

• Donderdag 7, 14 en 21 december

De Eng, Rochetstraat 2 in Voorthuizen
• Woensdag 22 november

• Donderdag 30 november

• Woensdag 6 en 13 december

• Donderdag 21 december

Coronaprik thuis

Kunt u door een ernstige ziekte of beperking niet naar een priklocatie komen? Dan kunt u een afspraak maken om de vaccinatie bij u thuis te laten zetten. Als dit voor u geldt, maakt u een afspraak door te bellen naar 0800-2077. Vragen over de vaccinatie? Heeft u een vraag over de vaccinatie tegen corona? Ga dan naar Mijnvraagovercorona.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.