Redactie — lokaal4 reactie(s) — vr 22 oktober 2021, 22:22

Vaccinatiebus niet naar Kootwijkerbroek vanwege te weinig draagvlak bij de inwoners

KOOTWIJKERBROEK – De gemeente Barneveld heeft vandaag besloten om de corona vaccinatiebus van de GGD aanstaande zaterdag, 23 oktober, niet in Kootwijkerbroek te zetten. Het doel van de vaccinatie-bus is het omhoog brengen van de vaccinatiegraad. De gemeente vindt het belangrijk om mensen die zich willen laten vaccineren, te faciliteren. Voorop staat, dat vaccineren een vrije keuze is.

Vanuit het dorp zijn er signalen gekomen dat het plaatsen van de vaccinatiebus te weinig draagvlak heeft bij de inwoners. Daarmee draagt deze bus in Kootwijkerbroek niet bij aan het verhogen van de vaccinatiegraad.

Op donderdagen in Barneveld
De vaccinatie-bus staat op donderdagen van 09.00 – 17.30 uur op het parkeerterrein aan de Kapteijnstraat 9b in Barneveld. Daar is ook een arts aanwezig die informatie kan geven over corona-vaccinaties. En als inwoners van de gemeente Barneveld toch liever op zaterdag een vaccinatie willen halen, kunnen zij terecht in Nijkerk aan het Molenplein 5.

0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eveline Folsche
Eveline Folsche (@guest_146)
Offline
1 maand geleden

Heel goed! Ik heb lang getwijfeld, maar maandag de eerste vaccinatie. De artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen constateren dat vooral mensen die niet gevaccineerd zijn in het ziekenhuis of op de IC belandden. Ik heb respect voor geloof. Ben ook zo opgevoed. Ik ben van mening dat God ons deze toets geeft om meer veilig te kunnen zijn.

Pol
Pol (@guest_151)
Offline
1 maand geleden

Fijn dat jullie elkaar vertellen hoe of wat….
Zgn geen drAagvlak na geluiden uit het dorp. Vast hele christelijke geluiden 🤣

Jan
Jan (@guest_163)
Offline
1 maand geleden

Ik ben een kootwijkerbroeker en blij dat ik gevaccineerd ben. Jammer dat er nog zoveel domme mensen hier wonen, dat terwijl de mens de wijsheid heeft gekregen van boven om een vaccin te ontwikkelen… Maar goed, dat is mijn mening.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons