Logo 112Barneveld

Redactie brand 0 reactie(s) wo 22 december 2021, 7:28

Vakantie bungalow uitgebrand op chaletpark in Wekerom

WEKEROM – Aan de Roekelseweg in Wekerom is woensdagmorgen rond 05:00 uur brand ontstaan in een vakantie bungalow. De brandweer van De Valk en Otterlo rukte met spoed uit evenals een waterwagen uit Ede.

Op chaletpark Berkenrhode stond bij aankomst van de eerste eenheden de bungalow al volledig in de brand. Omdat in eerste instantie niet duidelijk was of de bungalow bewoon was, werd ook een ambulance opgeroepen maar als snel bleek er niemand in het pand te zijn. De brandweer had ruim een uur nodig om het vuur te blussen. De oorzaak is volgens de Officier van dienst van de politie ontstaan bij een kachel, echter zal Team Brand Onderzoek van de brandweer later vandaag nog nader onderzoek doen.

112 Wekerom

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Wekerom lees je in onze categorie 112 Nieuws Wekerom. Alle 112 alarmeringen uit Wekerom kan je live volgen via 112 meldingen Wekerom.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.