Redactie ongeval 0 reactie(s) di 07 februari 2023, 19:25

Veel schade bij kop-staart aanrijding op de Plantagelaan in Barneveld

BARNEVELD – Op de Plantagelaan in Barneveld is dinsdagmiddag rond 17:30 uur een kop-staart botsing met meerdere auto’s gebeurd.

Drie auto’s zijn hard met elkaar in botsing gekomen. De schade aan het busje en de auto die in het midden stond is fors.

De vrouw in de middelste auto raakte gewond en is door het ambulance personeel behandeld en gaat met eigen vervoer naar het ziekenhuis. De man in de bestelbus en de vrouw in de Opel raakten niet gewond. De beschadigde auto zal afgesleept worden.

Vanwege het ongeval en het vele glas wat op de rijbaan lag moest het verkeer over de rijbaan van het tegenovergestelde verkeer passeren. Dit leidde tot een fors file aan beide kanten.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

17:29:42 07-02-23 A1 HV weg letsel Auto Versteeg Buurman Albert Plesmanstraat 3772MN Barneveld 19549 Ambulance 07-119 (Ede)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.